miércoles, 5 de noviembre de 2014

Revolució Industrial

Aquesta activitat tracta sobre analitzar la revolució industrial, i ho vam fer mirant la pelicula titulada "Daens" en què ens ensenya molt bé com era l'ambient que es vivia en aquells temps.

A continuació us explicaré la sinopsi de la pel·lícula: Tot comença en què un capella anomenat el pare Daens, i l'església el trasllada al seu poble natal. En arribar descobreix les condicions que tenen els obrers, les desigualtats que hi ha i també en l'abús de poder dels rics. Daens durant el temps que està en Aalst ajuda als pobres per i aigua igualtat i tot comenci a canviar a millor.



Aquesta pel·lícula m'ha agradat molt perquè et fa veure que el dret a la paraula en els ciutadans a millorat molt gràcies a la revolució industrial hi ha més i molta més igualtat entre els obrers i els rics en comparació a com era abans de la revolució en la que hi havia molts maltractaments dels caps als nens i les treballadores ia part al ciutadà no se li valorava res i gràcies a Daens això va canviar.

Jo personalment veig tota la pel·lícula molt ben feta menys al final que et deixa amb moltes ganes de saber q passa amb la parella del socialista i l'obrera crec que ho podrien haver allargat més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario